Nieuwste coronacijfers gemeente Venray | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: pixabay
Coronavirus

Nieuwste coronacijfers gemeente Venray

Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) heeft dinsdagmiddag de nieuwste coronacijfers gepubliceerd. De afgelopen week zijn er 43621 mensen positief getest op COVID-19. Een week eerder waren dat er nog 64087.

Ook in de gemeente Venray zijn minder mensen positief getest op het coronavirus. Van 28 oktober tot en met 10 november is er volgens het RIVM bij 243 mensen in de gemeente Venray het coronavirus vastgesteld. Tussen 14 en 27 oktober ging het nog om 422 positieve coronatests. Van 28 oktober tot en met 10 november zijn er drie personen aan de gevolgen van het coronavirus overleden en is één persoon opgenomen in het ziekenhuis.


Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten