Politie zoekt schennispleger in Venray | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Foto ter illustratie.</p>

Foto ter illustratie.

(Foto: depositphotos)

Politie zoekt schennispleger in Venray

De politie is dinsdagmiddag op zoek naar een schennispleger in Venray. De man is volgens een melding op Burgernet gesignaleerd op de Minister Charles Ruysstraat in Venray. De politie meldde niet veel later dat de man ondanks een zoektocht met meerdere eenheden niet is aangetroffen.

De zoektocht naar de man wordt vervolgd. Volgens de politie is de man ongeveer 60 jaar oud, kalend en had een fiets bij met grijze fietstassen. Daarnaast droeg hij een blauwe jas en blauwe broek.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten