Wie is de meest positieve persoon uit Venray? | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
<p>&quot;Juist nu hebben we die positiviteit heel hard nodig in onze samenleving&quot;, meldt&nbsp; Ali B, </p>

"Juist nu hebben we die positiviteit heel hard nodig in onze samenleving", meldt  Ali B,

(Foto: Persfoto)

Wie is de meest positieve persoon uit Venray?

De horeca, musea en theaters zijn dicht, we blijven zoveel mogelijk thuis en houden afstand. Je zou er depressief van kunnen worden. ‘Let een beetje op elkaar’ was dan ook de oproep van Mark Rutte aan alle Nederlanders. Gelukkig staan er ook mensen en bedrijven op die met mooie initiatieven zorgen voor positiviteit. Om deze positieve mensen en bedrijven te belonen, kunnen zij nu genomineerd worden voor een prestigieuze BID Positivity Award.

“Juist nu hebben we die positiviteit heel hard nodig in onze samenleving en daarom moeten we deze mensen en bedrijven de waardering geven die zij verdienen”, aldus Ali B, voorzitter van de vakjury. “De awards worden sinds 2018 jaarlijks uitgereikt. In eerdere jaren was er één landelijke winnaar maar omdat dit een wel heel bijzonder jaar is, met zoveel mooie lokale en regionale initiatieven, hebben besloten om per provincie een award uit te reiken.”

Wie er onderscheiden gaan worden met een mooie award bepaalt vooral het publiek. Iedereen mag een persoon of bedrijf nomineren via www.bidawards.nl. Er zijn geen grootse prestaties vereist om iemand te nomineren. Ralph van Hessen, initiatiefnemer van de awards: “Het gaat echt om positiviteit dus het kan ook jouw eigen buurvrouw zijn die af en toe voor iemand kookt. Of de lokale supermarkt die een ouderenuurtje heeft ingesteld. Of iemand die in de zorg werkt die je gewoon heel erg waardeert.”

Alleen al door iemand te nomineren spreek je jouw waardering uit voor die persoon. Dan is het voor die persoon zelf vervolgens al heel erg leuk en eervol om genomineerd te zijn voor de titel Meest Positieve Nederlander. Op alle genomineerden kan van 18 december tot en met 5 januari 2021 gestemd worden. Op basis van het aantal stemmen worden de provinciewinnaars bepaald. Zij gaan door naar de finale. Uit de finalisten kiest de vakjury vervolgens de landelijke winnaar, die op 19 januari 2021 bekendgemaakt tijdens de Big Improvement Day. Maar nu dus eerst nomineren via www.bidawards.nl.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten