Schijt aan de Grens maakt kans op Dr. Peelencultuurprijs | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: Albert Hendriks

Schijt aan de Grens maakt kans op Dr. Peelencultuurprijs

Het grensoverschrijdende cultuurfestival Schijt aan de Grens maakt kans op de Dr. Peelencultuurprijs. Dat heeft de gemeente Boxmeer maandagmiddag bekendgemaakt. De andere genomineerden voor de cultuurprijs zijn muzikant en regisseur Roel Verheggen en singer-songwriter en producer BJ Baartmans. ‘De komende tijd zal elke genomineerde aan het woord komen, zodat we nog meer te weten komen van deze culturele initiatieven uit de gemeente’, laat de gemeente Boxmeer weten.

Voor de stimuleringsprijs zijn twee voordrachten genomineerd: de werkgroep Overloon War Cementery en Luuk Weerts als persoon. Hij voert zijn werkzaamheden gedeeltelijk uit voor Oorlogsmuseum Overloon.

Het gemeentebestuur reikt de Dr. Peelencultuurprijs 2020 uit op de voorlopig vastgestelde datum van zaterdag 16 januari 2021.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten