Bibliotheek Venray start afhaalservice | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
<p>De bibliotheek in Venray blijft voorlopig dicht.</p>

De bibliotheek in Venray blijft voorlopig dicht.

(Foto: Henk Lammen)

Bibliotheek Venray start afhaalservice

Ook de deuren van bibliotheken blijven voorlopig gesloten voor bezoekers. Dat werd afgelopen dinsdag duidelijk tijdens de persconferentie van het kabinet. De bibliotheken blijven in ieder geval tot en met 18 november gesloten om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

De boeken en overige materialen die klanten in deze sluitingsperiode moeten inleveren, worden automatisch verlengd tot 25 november. Om klanten toch van dienst te kunnen zijn hebben de bibliotheken van Venray en Horst aan de Maas de afhaalservice in het leven geroepen. Deze service bestaat uit het vooraf reserveren van materialen en vervolgens afhalen op een afgesproken moment. 

Op de website www.biblionu.nl is meer informatie en een aanvraagformulier te vinden. De bibliotheken zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 16.00 uur. Bel voor Horst naar (077) 398 23 39 en voor Venray naar (0478) 58 19 70.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten