Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: pixabay

Webinars bij BiblioNu

Nieuw in het digitale aanbod van BiblioNu zijn webinars. Het aanbod wordt continue uitgebreid en de onderwerpen zijn divers. Over wat gebeurt er precies in je hersenen tijdens je slaap en wat maakt slaap zo belangrijk? Of waarom vinden pubers het zo moeilijk hun game neer te leggen. Hoe verhoog je het zelfvertrouwen van een puber? En een webinar over 75 jaar vrijheid.

Online publiek
Bij de interactieve live-uitzendingen via internet is alleen online publiek aanwezig. Deelnemers kunnen de webinar rechtstreeks op hun eigen computer volgen en de spreker zien en horen. Er is geen speciale pc kennis nodig. Een internetverbinding is voldoende. Meedoen kan heel eenvoudig door te klikken op de link die men na aanmelding via de mail krijgt toegestuurd. Via de chatfunctie kunnen er vragen worden gesteld.

Aanbod
Een overzicht van de webinars die BiblioNu aanbiedt, is te vinden onder het kopje activiteiten op biblionu.nl met een directe aanmeldlink. De webinars worden aangeboden in samenwerking met de Bibliotheek Eindhoven.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten