Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Tennissers mogen toch weer samen dubbelen.&nbsp;</p>

Tennissers mogen toch weer samen dubbelen. 

(Archieffoto Peel en Maas)

Tennissers mogen toch weer dubbelen

Tennissers mogen toch weer dubbelen. Dat heeft de gemeente Venray deze week aan de plaatselijke tennisclubs laten weten. 

Veiligheidsregio Limburg-Noord liet de verenigingen in de regio afgelopen vrijdag nog weten dat dubbelen, behalve voor jeugd tot en met 17 jaar, niet meer mocht. Die maatregel is na overleg nu dus teruggedraaid. 

Ook in de tenniswereld zijn competitiewedstrijden verboden vanwege de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Het blijft mogelijk om vrij te tennissen en te trainen, zowel buiten op de eigen vereniging of binnen in een hal. Dubbelen bij tennis mag dus ook weer, mits er gespeeld wordt met een groep van maximaal vier personen, in twee vaste koppels, waarbij de koppels 1.5 meter afstand van elkaar houden. Het besmettingsrisico bij dubbelspel is volgens de experts van de KNLTB gering.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten