Momenteel wordt het terrein waarop de woningen worden gerealiseerd bouwrijp gemaakt.
Momenteel wordt het terrein waarop de woningen worden gerealiseerd bouwrijp gemaakt. Foto: Renschdael Groep

Verkoop Annahaeghe fase 2 zeer succesvol

Algemeen

Na een succesvolle verkoop in de eerste fase, is ook de verkoop in fase 2 van het nieuwbouwproject Annahaeghe goed van start gegaan. Van de 24 woningen zijn er nog slechts enkele beschikbaar, de parkkavels zijn allemaal verkocht of onder optie.

De verkoop van fase 2 startte eind september via de website www.annahaeghe.nl en is een succes, zo blijkt uit de beschikbaarheid die te zien is op de website. “Door dit succes is de hele planning van Annahaeghe naar voren gehaald”, vertelt Marc van der Velden, ontwikkelaar bij de Renschdael Groep. “Momenteel wordt het terrein waarop de woningen worden gerealiseerd bouwrijp gemaakt. Het riool en de infiltratievoorzieningen zijn al aangelegd en de gronden worden op het juiste niveau gebracht.” Van der Velden vervolgt: “Over enkele weken starten wij al met de bouw van de woningen van de eerste fase, waarna wij zonder onderbreking door gaan met de woningen van de tweede fase. Ondanks dat er nog enkele woningen binnen fase 2 beschikbaar zijn, zijn er over enkele maanden meer dan vijftig woningen in aanbouw. En dat is sneller dan vooraf beoogd.” 

Annahaeghe is een nieuwe woonbuurt in het noordelijk deel van het Annapark met een grote variatie van woningtypen. Volg de ontwikkelingen op het Annapark via de websites www.annahaeghe.nl en/of www.annapark.nl

Uit de krant