Logo peelenmaasvenray.nl
Tom Dumoulin in het Limburgs Wielertenue.
Tom Dumoulin in het Limburgs Wielertenue. (Foto: persfoto)

Limburgs wielertenue te koop

Tot deze week was het Limburgs wielertenue vooral voorbehouden aan de Limburg Cycling Selectie, dit zijn de renners en rensters die het district Limburg vertegenwoordigen in nationale en internationale wielerkoersen. Steeds vaker kwamen er verzoeken binnen van recreanten of het tenue ook verkocht zou kunnen worden.

Aan deze verzoeken is met de start van verkoop van het tenue nu gehoor gegeven. Extra mooi is dat de opbrengst van de verkoop van het wielertenue volledig ten goede komt aan het jeugdwielrennen en aangepast wielrennen in Limburg.  De kleding is van kwalitatief hoog niveau en voor zowel heren als dames beschikbaar. 

Er kan gekozen worden uit een shirt met korte en lange mouw, korte en lange broek en een windblocker. Kijk op www.limburgcycling.com voor meer informatie over het ontwerp, de prijzen en de bestelwijze. Bestellen is mogelijk tot 8 december 2020.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten