Logo peelenmaasvenray.nl
Archieffoto Peel en Maas

Raad debatteert online over begroting 2021

Vanwege covid-19 debatteert de gemeenteraad van Venray dinsdag 3 november digitaal over de begroting 2021. Ook de raadsvergadering van 27 oktober wordt digitaal gehouden.

Dat alles digitaal gaat, houdt voor 3 november in dat de opzet van de bijeenkomst is aangepast om een lange zit te voorkomen. In de eerste ronde kan elke fractievoorzitter in vijf minuten een statement maken en moties aankondigen. Na reacties van het college volgt een tweede termijn waarin de fracties op elkaar kunnen reageren. Na de eerste termijn en voor de besluitvorming is er een pauze. De aanvangstijd van 17.00 uur blijft gehandhaafd. Tevens is in het presidium (overleg tussen fractievoorzitters en burgemeester) afgesproken dat commissies en raad voorlopig digitaal vergaderen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten