<p><strong>De regenboogvlag&nbsp; in top.&nbsp;</strong></p>

De regenboogvlag  in top. 

(Foto: Persfoto)

Regenboogkleuren tijdens programma over tolerantie

De Stichting Coming Inn presenteert woensdag 4 november een programma rond het thema tolerantie en inclusiviteit. De regenboogvlag gaat virtueel in top vanaf 19.30 uur. Het programma is vanwege corona online te volgen.

Politiemedewerker Catja Bergsma vertelt over haar ervaringen in het politiekorps en over het werk voor Roze in Blauw, de organisatie die zich binnen de politie inzet voor de gelijkwaardige behandeling van homo’s, lesbiennes, biseksuelen, transgenders en intersekse personen. Online vertellen ook jeugdwerkers hoe belangrijk het is dat jongeren elkaar respecteren en iedereen ongeacht hun seksuele geaardheid in hun waarde laten. Aanwezig is ook het Vraagpunt Discriminatie. Daar kan iedereen, jong en oud, terecht voor advies en om discriminatie te melden.

De organiserende stichting Coming Inn komt in Venray op voor de belangen van lhbti’ers. De presentatie van de avond is in handen van Peggy Keijsers. Het programma van Coming Inn vindt plaats in het kader van de Week van Respect in Venray. De activiteiten tijdens de Venrayse Week van Respect zijn te volgen via facebook.com/RespectOnVenray en het YouTubekanaal van de gemeente Venray.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten