Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: Antoon Jeuken

Sluiting HAP Venray stuk dichterbij

De sluiting van de huisartsenpost (HAP) in Venray is een stuk dichterbij. Een meerderheid van de huisartsen in Noord-Limburg die maandagavond deelnamen aan de vergadering van Cohesie, is voor sluiting van de HAP.

Volgens Cohesie komen er te weinig patiënten naar de HAP in Venray. Het CDA stelde onlangs als Kamervragen over de dreigende sluiting van de Venrayse huisartsenpost. Er is overigens nog geen definitief oordeel over de HAP geveld. De stemming onder de huisartsen wordt meegenomen in de uiteindelijke besluitvoering.

Binnen enkele weken wordt er een definitief besluit genomen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten