Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: Odapark

Keeping up with the Joneses

Keeping up with the Joneses is de nieuwe tentoonstelling het het Odapark van 1 november tot en met 21 februari. De tentoonstelling is een samenwerking van Chantal Le Doux, Elke Lutgerink en Keetje Mans: drie kunstenaars die elkaar al jaren kennen. Ze bezoeken elkaars atelier, bekritiseren elkaars werk en wisselen ideeën uit. 

Een artistieke verwantschap dat leidde tot vriendschap, maar nog niet eerder tot een gezamenlijke tentoonstelling. Voor deze tentoonstelling proberen Chantal, Elke en Keetje hun publieke identiteit en alle bijbehorende bagage los te laten. En hoewel het al moeilijk genoeg is om je masker even te laten zakken voor twee vrienden, tóch willen ze de bezoeker daar ook deel van laten uitmaken. Bezoek de website van het Odapark voor actuele openingstijden en voorwaarden. Op dit moment is vooraf reserveren noodzakelijk.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten