Logo peelenmaasvenray.nl

Wim Thielen interim-voorzitter CDA Venray

Foto: Paul Poels

De CDA-leden van de afdeling Venray hebben Wim Thielen tot interim-voorzitter gekozen. Wim Thielen was bestuurslid van het CDA Venray van 2006 tot 1016, waarvan negen jaar als voorzitter.  Thielen neemt het voorzitterschap tot de gemeenteraadsverkiezing van 2022 over van Evert Voorn. In dezelfde ledenvergadering zijn Angelique Jansen, Harm Kooter, Glenn Sluijter, allen wonende in Venray, gekozen tot nieuwe bestuursleden van CDA Venray.

Evert Voorn was vanaf 2016 voorzitter en is op 1 september 2020 benoemd tot secretaris van de gemeente Venray. Vanwege deze benoeming heeft hij zijn voorzittersfunctie deze zomer beschikbaar gesteld. 

Wim Thielen is 60 jaar geleden geboren in Castenray en woont nu in Venray. Hij adviseert bedrijven en organisaties in de diervoeder en voedingsmiddelensector. In zijn vrije tijd zet hij zich in voor de Wijkraad Antoniusveld.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten