Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: SK-Media

Man (76) uit Overloon gewond na klappen van inbreker (16)

Een 76-jarige man uit Overloon is in de nacht van zondag op maandag gewond geraakt, nadat hij een inbreker betrapte in zijn woning aan de Stevensbeekseweg. De man kreeg van de inbreker een aantal fikse klappen in het gezicht. De vrouw van de bewoner bleef ongedeerd. De man was goed aanspreekbaar en is met verwondingen aan zijn gezicht en hoofd naar het ziekenhuis overgebracht.

Nabij de woning werd een 16-jarige jongen uit Overloon aangehouden. Kort voor de inbraak op de Stevensbeekseweg zijn er in de omgeving meerdere inbraken gepleegd. De politie meldt dat de aangehouden tiener ook van die inbraken wordt verdacht. De reeks inbraken wordt verder onderzocht door de recherche. De verdachte zit voorlopig vast.

De politie roept getuigen op zich te melden via telefoonnummer 0900-8844. Anoniem zaken melden kan via 0800-7000.


Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten