Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: Persfoto

Limburgs Buuttekampioenschap afgelast

Het Limburgs Buuttekampioenschap op 8 januari 2021 is vanwege de strenge coronamaatregelen afgelast. De organisatie ziet zich genoodzaakt om het evenement door te schuiven naar 2022. Dat meldt 1Limburg.

De finale zou plaatsvinden in de Oranjerie in Roermond en de voorrondes zouden beginnen in november. Het evenement vindt voor het eerst sinds 1963 géén doorgang. “We willen een kampioenschap met alles erop en eraan. Een buut zonder publiek is sfeerloos, dat gaan we niet doen”, vertelt organisator Karel Fiddelers tegenover 1Limburg.

Vorig jaar werd het Limburgs Buuttekampioenschap gewonnen door Theo Nellen uit Heide.


Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten