Logo peelenmaasvenray.nl
Eigen foto politie

Luchtdrukwapens anoniem ingeleverd

In Limburg konden mensen onlangs anoniem en ongestraft hun wapens inleveren. In heel Limburg werden er 246 wapens ingeleverd bij de politie. Volgens wijkagent Marcel Deenen werden er in de gemeente Venray 22 wapens ingeleverd.

Bij de politie werden onder meer drie luchtdrukwapens en een omgebouwd gaspistool ingeleverd. Verder ontving de politie pepperspray, messen en een zwaard.

In Limburg werden verder onder meer twintig vuurwapens, twee oefenlandmijnen en een Fairbairns Sykes dolk ingeleverd bij de diverse politie-eenheden.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten