Nieuwste coronacijfers gemeente Venray | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: Pixabay
Coronavirus

Nieuwste coronacijfers gemeente Venray

Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) heeft dinsdagmiddag de nieuwste coronacijfers bekendgemaakt. Van 30 september tot en met 13 oktober hebben in de gemeente Venray 135 mensen positief getest op COVID-19. In de gemeente Boxmeer werden 83 mensen positief getest en in Horst aan de Maas 125.

Een persoon uit de gemeente Venray werd in diezelfde periode met het coronavirus opgenomen in het ziekenhuis. In Boxmeer en Horst aan de Maas werden geen nieuwe ziekenhuisopnames gemeld. In heel Limburg werden van 30 september tot en met 13 oktober dertien ziekenhuisopnames gemeld van mensen met COVID-19.

In de gemeente Venray overleed in diezelfde periode één persoon aan het coronavirus. In Boxmeer is ook één persoon aan corona overleden en in Horst aan de Maas bezweken drie inwoners aan het coronavirus. Bij het RIVM zijn de afgelopen 24 uur 7393 nieuwe coronabesmettingen gemeld.


Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten