Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Lintje voor Fons van Mil.</p>

Lintje voor Fons van Mil.

(Foto: Albert Hendriks)

Lintje voor Fons van Mil

Fons van Mil uit Overloon ontving  zondag de koninklijke onderscheiding lid in de Orde van Oranje-Nassau. Burgemeester Van Soest reikte de onderscheiding uit tijdens een bijeenkomst in De Pit in Overloon, waar het bestuur formeel afscheid nam van Van Mil als bestuursvoorzitter. 

Sinds 1992 was hij bestuurslid van de Stichting Gemeenschapshuis Overloon De Pit. Vanuit zijn rol als penningmeester en sinds 2007 als voorzitter heeft hij altijd het sociaal, maatschappelijk en cultureel belang van het dorp Overloon een warm hart toegedragen.  Fons van Mil was ook de drijvende kracht achter de nieuwbouw en renovatie van het gemeenschapshuis, waar verschillende verenigingen en stichtingen hun thuisbasis hebben, waaronder Fanfare Vriendenkring, carnavalsvereniging De Huibuuke en Stichting Jeugdwerk Overloon. 

Daarnaast is Van Mil ook politiek actief. Sinds 2014 is hij fractievoorzitter van de lokale partij VDB/LO (Vijf Dorpen Belang Lijst Overloon).

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten