Logo peelenmaasvenray.nl
<p>De Meerlose filmmaker Marijn Poels in de Sina&iuml;-woestijn.</p>

De Meerlose filmmaker Marijn Poels in de Sinaï-woestijn.

(Beeld uit de film Return to Eden)

Wereldpaviljoen tijdelijk dicht

Gezien de toenemende besmettingen in het Nederland en de nieuwe maatregelen vanuit Den Haag gaat de culturele attractie het Wereldpaviljoen in Steyl per direct tijdelijk dicht. Dat hebben bestuur en teamleiders van het Wereldpaviljoen donderdagochtend besloten.

“De gezondheid van onze tachtig vrijwilligers en die van de bezoekers staat hoog in het vaandel”, legt voorzitter René Poels uit Meerlo uit. “Veel van onze vrijwilligers behoren bij de risicogroep. Bovendien krijgen we bezoekers uit het land, ook uit de gebieden waar de besmettingen snel toenemen. Wij willen geen enkel risico nemen.”

Dat betekent dat het Wereldpaviljoen tot 1 november dicht is. Alle afspraken voor kinderfeestjes, schoolbezoeken en arrangementen van groepen zijn geannuleerd. “Het is heel vervelend voor alle partijen en het kost ons veel geld.” Ook de vertoning van de nieuwste film Return to Eden van de Meerlose documentairemaker Marijn Poels in het Wereldpaviljoen  is gecanceld. Er stonden twee avonden voor gepland in de herfstvakantie. Hiervoor hadden zich ook al belangstellenden uit de gemeente Venray aangemeld. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten