Dinoweken in ZooParc Overloon van start | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Een van de kolossale &nbsp;dino&#39;s in ZooParc Overloon.</p>

Een van de kolossale  dino's in ZooParc Overloon.

(Foto: ZooParc Overloon)
Fotoalbums

Dinoweken in ZooParc Overloon van start

ZooParc Overloon is donderdag overgenomen door veertien kolossale dieren. De levensechte dinosaurussen staan tot en met 8 november in het park. 

Onder meer een Stegosaurus van zeven meter, een Brachiosaurus van zes meter en een Tyrannosaurus Rex van zeven meter zijn in het park te zien tijdens de Dinoweken. Deze levensechte creaties, waarvan een aantal bewegen en geluid maken, zijn normaal gesproken onderdeel van World of Dinos, de grootste dino-expositie van Europa. Bij alle dieren staan borden met informatie over de gewoonten, het eetgedrag en manier van leven.

 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten