Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Opnames NOS Jeugdjournaal bij De Hommel.&nbsp;</p>

Opnames NOS Jeugdjournaal bij De Hommel. 

(Foto: Persfoto)

Bezoek NOS Jeugdjournaal aan De Hommel

Groep 7 van de Venrayse basisschool De Hommel werd dinsdag verrast met een bezoekje van het NOS Jeugdjournaal. 

Na een interview bij de Venrayse YouTuber Dylan Haegens, ambassadeur van de Kinderpostzegelactie, wilde de tv-ploeg ook graag van de kinderen horen hoe het is om mee te doen aan de landelijke Kinderpostzegelactie. Door het coronavirus  zal de verkoop van de postzegels anders verlopen. Kinderen mogen aan de deur komen, er is een QR-code en er kan online besteld worden. De kinderen van groep 7 hebben dat in de interviews verteld. 

De reportage is vanavond in het Jeugdjournaal te zien. Het NOS Jeugdjournaal brengt nieuws en reportages voor kinderen in de leeftijd van circa 9 tot 12 jaar. Op schooldagen zijn er twee uitzendingen per dag: ‘s ochtends om 8.45 uur en ‘s avonds om 19.00 uur. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten