Metameerleerlingen toosten op diploma tweetalig onderwijs | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Een toost op het behalen van het diploma tweetalig onderwijs.&nbsp;</p>

Een toost op het behalen van het diploma tweetalig onderwijs. 

(Foto: Sylvia Bates)
Fotoalbums

Metameerleerlingen toosten op diploma tweetalig onderwijs

Voor de zomervakantie behaalden ze al hun havo- of vwo-diploma.

Een groep leerlingen van Metameer Stevensbeek is ook nog geslaagd voor tweetalig onderwijs. Ze hebben met succes een internationaal pre-academisch programma afgerond: International Baccalaureate (IB). Met dit wereldwijd erkend IB-diploma op zak beginnen ze goed voorbereid aan het hbo en de universiteit. Niet alleen is hun Engels van hoog niveau door vijf of zes jaar onderdompeling in deze taal. Ook ontwikkelden ze een onderzoekende, kritische blik. De feestelijke ceremonie en de uitreiking van het internationale diploma vonden vrijdag binnen de coronarichtlijnen van het RIVM  plaats in de aula van de locatie Stevensbeek. 

Zijn ervaring met tto en zijn (academisch) Engels komt Ben Sijmons goed van pas. De eerstejaarsstudent aan de Haagse Hogeschool volgt zijn opleiding Financial Management & Control volledig in het Engels. “De studie bevalt goed. We hebben veel colleges online, maar ook één keer in de week fysiek contact.”

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten