Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Op de foto van links naar rechts Jan Loonen, Robert Hoelen en Han van de Port van de gemeente Venray.</p>

Op de foto van links naar rechts Jan Loonen, Robert Hoelen en Han van de Port van de gemeente Venray.

(Foto: Persfoto)

Gemeente support Venray Big Business

De gemeente Venray heeft zich verbonden aan het nieuwe ondernemersevent Venray Big Business, dat op donderdag 25 maart 2021 in Schouwburg Venray wordt gehouden.


Afgelopen maandag werd de samenwerking in het gemeentehuis beklonken. Wethouder Jan Loonen toont zich verheugd met het initiatief dat Robert Hoelen met zijn bedrijf Omzetters heeft genomen. “Als ondernemende gemeente zijn we blij dat er een nieuwe zakelijke beurs voor de regio komt. Het evenement gaat een inkijk geven in het prachtige spectrum aan bedrijven dat we in onze gemeente hebben en wil nieuwe samenwerkingen tot stand brengen. We mogen hier vanzelfsprekend niet ontbreken en zullen met een stand aanwezig zijn.”

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten