Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Venray Beweegt trapt de Nationale Sportweek in Venray op vrijdag 18 september af<strong>.</strong></p>

Venray Beweegt trapt de Nationale Sportweek in Venray op vrijdag 18 september af.

(Foto: Depositphotos)

Aftrap Nationale Sportweek in Venray: sport doet iets met je!

Sport inspireert, sport verbindt en sport levert een belangrijke bijdrage aan de samenleving en aan ieder individu. Het bepaalt voor een deel wie we zijn, wat we doen en vooral met wie we dat doen. Deelnemen aan sport betekent vaak deelnemen aan de maatschappij.

Door de coronacrisis staan we nu nóg meer dan normaal voor de uitdaging om de sport overeind te houden, want uit onderzoek blijkt dat veel mensen minder zijn gaan sporten. Daarom opent Venray Beweegt samen met NOC*NSF op vrijdag 18 september de Nationale Sportweek in Venray. Samen geven ze de sport in Venray een extra impuls onder de noemer: Sport doet iets met je!

Sport doet iets met je! is ook de titel van het Leefstijlmagazine voor kinderen en hun ouders dat Venray Beweegt op vrijdag 18 september presenteert. Het magazine is een bewaarexemplaar met alle sportclubs, bedrijven en aanbieders van een gezonde leefstijl die de inwoners van Venray willen helpen om fitter en vitaler te worden. Op de website van Venray Beweegt staan ook alle mogelijkheden voor proeflessen en kennismakingsarrangementen. Voorheen was het alleen mogelijk om hier tijdens de Sportkennismakingsdagen gebruik van te maken, nu kan dat het hele jaar door.

De Nationale Sportweek begint op vrijdag 18 september en duurt tot en met zondag 27 september. Iedere dag staat één thema centraal, waarbij zoveel mogelijk de verbinding wordt gezocht met de projecten en ambities van het Leefstijlakkoord Venray.

Meer informatie: www.venraybeweegt.nl.

Donderdag in nieuwsblad Peel en Maas meer informatie over de Nationale Sportweek in Venray. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten