Logo peelenmaasvenray.nl
<p>The Black Jack Project treedt zondag 27 september op in &#39;t Stekske.&nbsp;</p>

The Black Jack Project treedt zondag 27 september op in 't Stekske. 

(Foto: Persfoto)

Bands op zondagmiddag in ‘t Stekske

The Black Jack Project treedt zondagmiddag 27 september in het kader van de activiteit Bands op zondagmiddag op in wijkcentrum ‘t Stekske in Landweert. 


Vanwege alle coronarichtlijnen zijn er vijftig zitplaatsen beschikbaar. Van tevoren aanmelden om een plek te reserveren kan via aanmeldenBOZM@outlook.com. Zangeres Denise Raetsen treedt tijdens deze muzikale middag ook op. Denise Raetsen is een singer-songwriter uit Weert. Haar nummers geven haar kijk op de maatschappij en zichzelf, onder begeleiding van gitaarspel, weer. The Black Jack Project is een uit vijf leden bestaand mannelijk combo uit Venray en omgeving. Het repertoire van deze formatie bestaat onder meer uit pop, funk en soul van zowel vroeger als nu.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten