Logo peelenmaasvenray.nl
<p><em>Foto: Socialrun editie 2019.</em></p>

Foto: Socialrun editie 2019.

(Foto: Persfoto)

Team Vincent van Gogh zamelt geld in voor Socialrun

Een team van Vincent van Gogh gaat ook dit jaar weer geld inzamelen voor Socialrun

Vrijdag 18 september vertrekken de ‘Vincent van Goghrunners’ voor de Socialrun, een non-stop hardloopestafette over een afstand van 555 kilometer. De route gaat dit jaar voor het eerst door Zuid-Nederland. Stichting Socialrun vraagt aandacht voor een inclusieve samenleving, waarin alle mensen worden geaccepteerd in hun mogelijkheden, kwetsbaarheden en eigenaardigheden. Een samenleving waarin iedereen de kans krijgt en mee kan doen.

De ‘Vincent van Goghrunners’ willen graag met deze prestatie geld inzamelen voor de Stichting Socialrun, 100 procent van de ingezamelde gelden komt ten goede aan hun projecten. Voor 5 euro kun je één kilometer sponsoren. Voor meer informatie bezoek de teampagina op de website www.socialrun.nl. Koen Aben, sociaal psychiatrisch verpleegkundige, is de kartrekker van het team: “Het is afzien, plezier hebben, doorzetten en… nog meer afzien. Om na ruim 48 uur trots samen de finish te passeren. En afsluitend is er een mooi bedrag aan sponsorgeld voor elke gelopen kilometer.” Het hardloopteam bestaat uit een groep van 25 medewerkers van Vincent van Gogh voor geestelijke gezondheid.

Hardlopers, begeleidende fietsers, een masseur, chauffeurs, koks met proviand en ondersteuners, allemaal coronaproof verdeeld over meerdere busjes vertrekken vrijdag om 10.00 uur vanaf locatie Servaashof in Venray. Om vervolgens via onder meer Den Bosch, Goes, Rotterdam, Utrecht, Nijmegen en het Land van Cuijk op zondagmiddag rond 13.30 uur weer terug te keren naar Venray. Zij doen voor de zevende keer mee aan deze sportieve monstertocht.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten