Logo peelenmaasvenray.nl
<p>De politie heeft zaterdagavond een illegaal feest in Wanssum stopgezet.&nbsp;</p>

De politie heeft zaterdagavond een illegaal feest in Wanssum stopgezet. 

(Foto: Facebook politie Venray-Gennep)

Politie zet illegaal feest Wanssum stop

De politie van de basiseenheid Venray-Gennep heeft zaterdagavond rond 22.30 uur een einde gemaakt aan een illegaal feest aan de Maasstraat in Wanssum. De circa honderd feestgangers hielden zich niet aan de coronamaatregelen en werden naar huis gestuurd. Dat meldt de politie maandag op Facebook.

De politie kreeg zaterdagavond naar eigen zeggen ‘een hoop’ meldingen over geluidsoverlast. Toen een patrouille een kijkje ging nemen, bleek dat er een illegaal feest aan de gang was. Grote feesten zijn vanwege het heersende coronavirus verboden. De politie en de gemeente Venray gaan mogelijk nog maatregelen nemen met betrekking tot de locatie. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten