Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Gert-Jan Wismans, coach FC Coronaas 1.&nbsp;</p>

Gert-Jan Wismans, coach FC Coronaas 1. 

(Foto: Henk Lammen)

FC Coronaas start met zege

De zaalvoetballers van FC Coronaas uit Venray hebben zaterdag in Heel het openingsduel in de hoofdklasse gewonnen. 

Het uitduel met Heiputters eindigde in een 3-6 (2-4) zege voor de gasten. Doelpunten Coronaas: Jordy Wismans (3), Martijn Sanders, Danny Pelzer, Quincy Schins.  Komende woensdag om 20.00 uur staat voor FC Coronaas  in sporthal De Wetteling de eerste thuiswedstrijd op het programma, tegen de Gastronoom uit Neer.

“Onze eerste doelstelling is om met dit nieuwe team ons te positioneren in de hoofdklasse. Laten zien dat we dit niveau aankunnen. Op langere termijn is er de ambitie om de stap naar de topklasse, mogelijk zelfs de eerste divisie te maken”, liet Coronaas-coach Gert-Jan Wismans afgelopen week in nieuwsblad Peel en Maas over de ambities van hem en de club. Op vrijdag 25 september staat de Venrayse derby tussen Lake Valley en FC Coronaas op het programma in sporthal De Wetteling.

Donderdag in nieuwsblad Peel en Maas een verslag van de uitwedstrijd tegen Heiputters.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten