Eva Verschuuren omspeelt een tegenstander.
Eva Verschuuren omspeelt een tegenstander. Foto: Henk Lammen

Hockeysters halen uit tegen DVS: 6-2

De hockeysters van Venray behaalden zondag op sportpark De Wieën een knappe 6-2 zege op DVS.

Vorige week opende Venray met een klinkende 2-8 overwinning (in en tegen Meerssen) en ook op de tweede competitiedag was de equipe bijzonder sterk op dreef. In de eerste helft werden de gasten uit Waalre compleet overdonderd door de agressief spelende thuisploeg. Met snelle aanvallen dreven de Venrayse hockeysters hun tegenstander tot wanhoop. De dadendrang van de oranje-groene formatie leverde vier treffers op. In de tweede helft waren beide ploegen meer aan elkaar gewaagd, maar hield Venray dik verdiend de punten in eigen huis. Met de maximale score uit twee duels kent Venray een prima start in de derde klasse.