Eenzijdig ongeval met gewonde in Ysselsteyn | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Hulpverleners aan het werk op de Timmermanssweg in Ysselsteyn.&nbsp;</p>

Hulpverleners aan het werk op de Timmermanssweg in Ysselsteyn. 

(Foto: SK-Media)
Fotoalbums

Eenzijdig ongeval met gewonde in Ysselsteyn

Bij een eenzijdig ongeval op de Timmermannsweg in Ysselsteyn is maandagavond een 24-jarige vrouw uit Cuijk gewond geraakt nadat ze met haar auto tegen een boom was gereden.

Door nog onbekende oorzaak raakte de automobiliste met haar voertuig van de weg. Het slachtoffer is door de opgeroepen brandweer bevrijd uit haar benarde positie in het bestelbusje en naar het ziekenhuis gebracht. Volgens een woordvoerder van de politie brak de vrouw haar enkel bij het ongeval.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten