Felle onweersbuien boven Venray | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
<p>De Blauwververstraat in Venray lijkt wel een rivier.&nbsp;</p>

De Blauwververstraat in Venray lijkt wel een rivier. 

(Foto: Jimmy de Bruijn)
Fotoalbums

Felle onweersbuien boven Venray

Ook over de gemeente Venray trokken donderdagavond pittige onweersbuien. De storm veroorzaakte onder meer een waterballet in vele straten. Ook zijn er meldingen van omgewaaide bomen, ondergelopen kelders en zolders en andere stormschade. 

De Albionstraat in Leunen is vanwege het overlopen van een naastgelegen beek tijdelijk afgesloten voor verkeer. Ook de oprit van de A73 richting Venlo is tijdelijk afgesloten. Op de Metaalweg komen de deksels van de putten door de druk van het water omhoog. Automobilist rijden ook daar echter  rustig door het water.

PLUS-supermarkt Guido van Dijck in de wijk Landweert moest vanwege de wateroverlast in de complete winkel haar deuren eerder sluiten. De winkel gaat vrijdagochtend om 07.00 weer open. De brandweer moest meerdere keren uitrukken. De onweersbui trok rond 17.30 uur vanuit Duitsland bij Roermond de Limburgse grens over en vervolgde daarna zijn weg in noordelijke richting. 

Bij voetbalclub Volharding in Vierlingsbeek liepen de kleedlokalen onder de kantine onder water door de hevige regenval. 

Meer foto’s en video's van overlast en/of schades kunnen naar redactie@peelenmaasvenray.nl worden gemaild.


Ron Koenen

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten