Afbeelding
Foto: Pixabay

Heropening vijf prikposten in Broekhuizen, Reuver, Tegelen en Venray

Algemeen

Vanaf volgende week worden de onderstaande prikposten heropend:

  • Maandag 10 augustus: Centrum voor Gezondheidszorg Pro Vita (Broeklaan 4, Reuver), open van 8.00-8.45 uur op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag. 
  • Donderdag 13 augustus: Wijksteunpunt Offenbecker Hof (Amerslosestraat 1, Reuver), open van 8.00-8.45 uur op donderdag.
  • Maandag 10 augustus: Medisch Centrum Buitenlust (Buitenlust 9, Venray), open van 7.00-12.00 uur van maandag t/m vrijdag. 
  • Dinsdag 11 augustus: Jongerencentrum Picus (Spechtstraat 56, Tegelen), open van 8.00-8.30 uur op dinsdag.
  • Donderdag 13 augustus: Woonzorgvoorziening Naesenhof (Naesenhof 15, Broekhuizen), open van 9.00-9.30 uur op donderdag 

De vijf heropende posten zijn toegankelijk voor patiënten zonder coronagerelateerde klachten. Indien patiënten corona-gerelateerde klachten hebben, kunnen zij terecht bij de ziekenhuislocaties van VieCuri Venlo of Venray. Eind maart sloot vanwege het coronavirus het merendeel van de lokale locaties waar bloed afgenomen werd. Stap voor stap openen er weer locaties, al dan niet voorzien van aanpassingen. Met deze locaties erbij, zijn er nu weer zestien locaties open. Voor een actueel overzicht van alle locaties, zie www.viecuri.nl/bloedafname.

Er is bij iedere priklocatie handdesinfectie beschikbaar om bij binnenkomst uw handen te desinfecteren (verplicht). Omdat de wachtruimtes beperkt zijn qua omvang, heeft iedere priklocatie een maximaal aantal zitplaatsen waarmee een veilige afstand tussen de wachtende patiënten wordt gewaarborgd. Op het moment dat alle zitplaatsen bezet zijn, is het verzoek om op een later moment terug te komen of naar een andere priklocatie te gaan.

Uit de krant