Afbeelding
Foto: eigen foto

Cheque voor Bigband Flavour

Algemeen

Aan Bigband Flavour werd onlangs door Rabobank Noord-Limburg een cheque ter waarde van 1500 euro uitgereikt ter gelegenheid van een groot nieuw evenement: Ameezing Venray. 

Het coöperatiefonds van de bank feliciteert de bigband en steunt daarmee de organisatie rondom het grote nieuwe event, dat samen met Close Harmony Group Confetti georganiseerd wordt. Beide clubs bestaan dit jaar 30 jaar en staan graag stil bij deze mijlpaal. Met nog meer enthousiasme kunnen zij met deze gift nu door met de voorbereidingen. Door de coronacrisis wordt Ameezing Venray uitgesteld naar zaterdag 4 september 2021. 

Wat kan het publiek verwachten? Bigband Flavour en Confetti presenteren een programma met populaire nationale en internationale nummers en het publiek zorgt - mede - voor de zang. Kortom een groot meezingfestijn op het Schouwburgplein in Venray.

Ken je de tekst niet? Wees gerust, er wordt gezorgd voor grote ledschermen en een programmaboekje met alle songteksten, zodat het meezingen feilloos verloopt. Het evenement is gratis en voor iedereen toegankelijk.

Uit de krant