Afbeelding

Gevarieerd kermisprogramma Janssen Dansen en Sporten

Algemeen

Janssen Dansen en Sporten Venray heeft samen met een aantal bands de handen ineengeslagen om ondanks de coronacrisis een gevarieerd kermisprogramma op te zetten. Op zaterdag, zondag en maandag kunnen de bezoekers genieten van livemuziek.

Op zaterdagavond treedt de band Old Frieds op vanaf 20.30 uur, op zondagmiddag is het buiten op het terras vanaf 15.30 uur de beurt aan Twilight en op maandagmiddag staan vanaf 14.00 uur De Peelzwervers op de planken. De entree is vrij, mede door de bereidheid van de bandleden. Op zondagmiddag staat er op het terras een springkussen voor de kinderen. Het betreden van het springkussen is uiteraard op eigen risico.

Tijdens de evenementen worden de hygiëneregels gehanteerd van het RIVM. Bezoekers dienen dus onder meer voldoende afstand te houden van elkaar. “Hopelijk maken we er samen een gezellig kermis van. Graag vooraf aanmelden zodat iedereen een zitplaats heeft. Aanmelden kan via info@dansenensporten.nl of via de website Janssen Dansen en Sporten. Vol is vol”, laat de organisatie weten.

Uit de krant