Logo peelenmaasvenray.nl
Foto:

Gevarieerd kermisprogramma Janssen Dansen en Sporten

Janssen Dansen en Sporten Venray heeft samen met een aantal bands de handen ineengeslagen om ondanks de coronacrisis een gevarieerd kermisprogramma op te zetten. Op zaterdag, zondag en maandag kunnen de bezoekers genieten van livemuziek.

Op zaterdagavond treedt de band Old Frieds op vanaf 20.30 uur, op zondagmiddag is het buiten op het terras vanaf 15.30 uur de beurt aan Twilight en op maandagmiddag staan vanaf 14.00 uur De Peelzwervers op de planken. De entree is vrij, mede door de bereidheid van de bandleden. Op zondagmiddag staat er op het terras een springkussen voor de kinderen. Het betreden van het springkussen is uiteraard op eigen risico.

Tijdens de evenementen worden de hygiëneregels gehanteerd van het RIVM. Bezoekers dienen dus onder meer voldoende afstand te houden van elkaar. “Hopelijk maken we er samen een gezellig kermis van. Graag vooraf aanmelden zodat iedereen een zitplaats heeft. Aanmelden kan via info@dansenensporten.nl of via de website Janssen Dansen en Sporten. Vol is vol”, laat de organisatie weten.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten