Logo peelenmaasvenray.nl
<p>John Stroek, Toon Theeuwen en Paul Halmans (v.l.n.r.).</p>

John Stroek, Toon Theeuwen en Paul Halmans (v.l.n.r.).

(Foto: Antoon Jeuken)

Speciale verjaardag JDS bedrijfsautomatisering

JDS bedrijfsautomatisering bestaat dit jaar 35 jaar maar, gezien de omstandigheden wordt deze verjaardag niet groots gevierd. “Daarbij zien wij dat vele ouderen en/of mensen in zorginstellingen het extra zwaar hebben. Na de toch al zware coronatijd komt nu de vakantie, welke kan zorgen voor een tweede periode van eenzaamheid”, vertelt Julian Hendriks directeur bij JDS bedrijfsautomatisering.

Onder de motto’s ‘Wie jarig is trakteert’ en ‘Samen sterk’, is het initiatief ontstaan om iets te doen voor zwakkeren in de gemeente Venray. “We spreken over zo’n twintig instellingen waarbij het niet alleen gaat om de ouderenzorg, maar ook andere vormen van zorg die de gemeente Venray te bieden heeft”, gaat Hendriks verder. Zo zijn ook de geestelijke gezondheidszorg, de revalidatieafdeling én verschillende dagbestedingslocaties bezocht om een activiteitenpakket te overhandigen.

“Het gaat hier niet om borstklopperij, maar het vragen om aandacht voor onze medemens”, vervolgt Hendriks eraan toe. Het 35-jarig bestaan van JDS per november dit jaar, zou in eerste instantie uitgebreid gevierd gaan worden. Dat feest gaat niet door. “Maar we kunnen wel anderen in het zonnetje zetten.” Om die reden heeft JDS een set spellen samengesteld in overleg met enkele zorginstellingen, welke medewerkers van JDS vervolgens persoonlijk zijn gaan overhandigen. De bezochte zorginstellingen waren erg blij met het aangeboden pakket en het feit dat er aan hen gedacht werd in deze tijden. Elk pakket werd dan ook vol enthousiasme en een brede glimlach in ontvangst genomen.

“Los van ons initiatief zouden wij het mooi vinden als anderen geïnspireerd raken en iets doen voor de medemens. Dat kan zijn voor dezelfde doelgroep, maar een andere doelgroep aanspreken kan natuurlijk ook. Dat kan met middelen, maar ook met daden. Samen sterk.”

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten