Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: pixabay

Wethouders openen fietsverbinding

De nieuwe fietsverbinding tussen Blitterswijck en Broekhuizen wordt op zaterdag 1 augustus geopend. De fietsverbinding is onderdeel van gebiedsontwikkeling Ooijen-Wanssum. Naast een mooie recreatieve route over de dijk in het nieuwe gebied zorgt de fietsverbinding ook voor verkeersveiligheid omdat autoverkeer en fietsverkeer gesplitst worden.

De fietsverbinding wordt geopend door wethouder Jan Loonen en Rudy Tegels, wethouder gemeente Horst aan de Maas. De wethouders openen de route door al fietsend de route af te leggen. Het tweetal start in Broekhuizenvorst ter hoogte van Broekhuizerweg 40-44. De route eindigt ter hoogte van de forellenvijver in Blitterswijck.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten