Schouwburg Venray presenteert op zaterdagavond 4 juli een compleet verzorgde dinnershow met  Muzifique.
Schouwburg Venray presenteert op zaterdagavond 4 juli een compleet verzorgde dinnershow met Muzifique. Foto: persfoto

Ervaar dé theaterzomer in Schouwburg Venray

Algemeen

Na maandenlang gesloten te zijn geweest vanwege het heersende coronavirus, opent Schouwburg Venray zijn deuren voor een heuse theaterzomer in juli en augustus. Als eerste komt het duo Steven Kazàn en Jamie naar Venray. Het tweetal treedt tien keer op in de schouwburg. 

Daarnaast verwelkomt Schouwburg Venray ook diverse lokale en regionale artiesten zoals: Muzifique. In de vorm van een Franse dinnershow staat culinair genieten deze avond centraal. Het zomerprogramma wordt de komende weken aangevuld en is te vinden op www.schouwburgvenray.nl.

Steven Kazàn en Jamie zijn dit jaar als duo op de kaart gezet door het programma Corona TV. Speciaal voor iedereen die deze zomer vakantie viert in eigen land, hebben ze een zomerprogramma gemaakt: Hey Hallo. Een bizarre show vol droge humor, interactie en natuurlijk magie. Het populaire duo komt daarom deze theaterzomer met de live versie van Corona TV naar Schouwburg Venray van woensdag 15 juli tot en met zondag 19 juli.

Schouwburg Venray presenteert op zaterdagavond 4 juli een compleet verzorgde dinnershow met theatergezelschap Muzifique. Tijdens deze dinnershow nemen Marjolein Cuijpers-Kuenen, Maartje Smedts en Henk Deters je mee naar en door Frankrijk. Droom weg met Franse chansons en romantische verhalen. Van Limburg naar Brussel en via Parijs naar het uiterste zuiden van Frankrijk. Onderweg begeleid met liedjes van Jacques Brel en Edith Piaf, maar ook van Henk Deters en Herman van Veen. Tijdens de voorstelling wordt er een driegangendiner geserveerd en kan je genieten van heerlijke Franse wijnen.

Bekijk het complete zomerprogramma op de website. Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar vanwege de coronamaatregelen. Tickets zijn verkrijgbaar via schouwburgvenray.nl/zomerzin.

Uit de krant