Vier prijswinnaars en sponsor Bart van Roosmalen in de schijnwerper.
Vier prijswinnaars en sponsor Bart van Roosmalen in de schijnwerper. Foto: Rikus ten Brücke

Prijswinnaars De Schijnwerper op

Sport

Micha Cox (Sporting ST) is met 10 punten de winnaar van de populaire voetbalrubriek De Schijnwerper op in nieuwsblad Peel en Maas. Hij ontving als beste voorspeller, naast een bal, tevens een origineel VVV-Venlo-voetbalshirt en een poloshirt van hoofdsponsor Teamsport24.


De prijzen werden onlangs op het Schouwburgplein in Venray aan Cox en alle aanwezige andere prijswinnaars uitgereikt door Bart van Roosmalen van Teamsport24.

Tweede werd Hendrik Verstraaten (SSS'18) met negen punten en op de (gedeelde) derde plek eindigden Niek Versteegen (SV Venray), Freek Wilmsen (Ysselsteyn), Koen Peelen (SV United) en Bas Mertens (Oostrum) met acht punten. De aanwezige Verstraaten, Wilmsen en Peelen kregen als prijs, naast een bal, een sporttas en een poloshirt van sponsor Van Roosmalen.

De andere prijswinnaar krijgen hun prijzen binnenkort overhandigd. Als gevolg van de vanwege het coronavirus eerder gestopte voetbalcompetitie kwam ook deze rubriek, net zoals zoveel andere competities, eerder ten einde. Ook komend seizoen krijgt De Schijnwerper een plek in Peel en Maas. Teamsport24. blijft als hoofdsponsor verbonden aan de rubriek, maakte Bart van Roosmalen zaterdag bekend. In De Schijnwerper op kruist de redactie de degens met een voetballer uit het verspreidingsgebied van Peel en Maas. Dat gebeurt door het voorspellen van de uitslag van tien wedstrijden die dat weekend op de agenda staan.

Vier prijswinnaars en sponsor Bart van Roosmalen in de schijnwerper.

Uit de krant