Al wekenlang geen nieuwe Venrayse coronapatiënten in ziekenhuis | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: Pixabay
Coronavirus

Al wekenlang geen nieuwe Venrayse coronapatiënten in ziekenhuis

Uit de meest recente cijfers van het RIVM blijkt dat er tussen 9 mei en 9 juni géén mensen uit de gemeente Venray met het coronavirus zijn opgenomen in het ziekenhuis. In totaal zijn er 37 mensen uit de gemeente Venray opgenomen (geweest) in het ziekenhuis.

Ook in omliggende gemeenten als Horst aan de Maas en Bergen zijn er de laatste weken geen nieuwe ziekenhuisopnames gemeld. In de gemeente Boxmeer is er de afgelopen vier weken één coronapatiënt opgenomen in het ziekenhuis. In de provincies Groningen en Drenthe zijn in dezelfde periode géén ziekenhuisopnames gemeld.


Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten