Best of Proms, komende maandag om 15.00 en 20.00 uur op Peel en Maas TV.
Best of Proms, komende maandag om 15.00 en 20.00 uur op Peel en Maas TV. Foto: Henk Lammen

Best of Proms op Peel en Maas TV

Algemeen

Fanfare Concordia uit Wanssum presenteerde in juni 2019 de vijfde editie van haar promsconcert, dit keer onder de titel Best of Proms.

In een twee keer nagenoeg uitverkochte promshal aan de Lange Ven 5 in Wanssum liet het muziekgezelschap zich van alle kanten zien. Fanfare, drumband en majorettes werden daarbij ondersteund door een speciaal combo en lokale en regionale zangers en zangeressen. Diverse muziekstijlen passeerden de revue, variërend van pop en rock tot bekende meezingnummers van nationale en internationale artiesten.

Van Claudia de Breij en Bon Jovi tot en met Frank Sinatra, Chi Coltrane en Bruce Springsteen. Ook de muziekvereniging reageerde enthousiast op de oproep van de redactie van Peel en Maas om lokale uitvoeringen beschikbaar te stellen voor de vele vanwege het coronavirus aan huis gekluisterde mensen. Het concert is maandag 13 april om 15.00 en 20.00 uur te zien op Peel en Maas TV.

Uitvoeringen (muziek, cabaret, toneel) met een lokaal tintje blijven van harte welkom bij de redactie. Voor meer informatie: redactie@peelenmaasvenray.nl.


.

Uit de krant