Duim omhoog voor cupcakes van Dion Spoler en Sil Michels.
Duim omhoog voor cupcakes van Dion Spoler en Sil Michels. Foto: Persfoto

Cupcakes voor senioren

Algemeen Coronavirus

Dion Spoler, docent Voeding en welzijn bij Helicon MBO Helmond, en Sil Michels van Next Level Escaperoom Eindhoven hebben woensdag 220 cupcakes uitgedeeld in Venray. Op deze manier willen zij ouderen in de verzorgings- en verpleegtehuizen een hart onder de riem steken. 

Sinds de school gesloten is en er les op afstand gegeven wordt, maakt Dion voor zijn studenten regelmatig challenges zoals het zomerklaar maken van de tuin of om een stuk te gaan hardlopen. Het idee voor deze challenge ontstond tijdens een wandeling met goede vriend Sil. “Met de huidige coronamaatregelen begrijp je steeds beter waarom ouderen zich eenzaam voelen.” 

Zelf heeft Dion samen met Sil deze challenge uitgevoerd door 220 appelkaneel-cupcakes te bakken. Met dit gebaar willen Dion en Sil ouderen laten weten dat er aan hen gedacht wordt. Daarnaast roept Dion in de challenge studenten én anderen op om ook in actie te komen voor de ouderen in de buurt. “Het zou mooi zijn als door onze actie met de cupcakes nog meer van dit soort acties voor ouderen ontstaan.”

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant