Afbeelding
Foto: pixabay

Online Noodloket Inkomen voor inwoners met financiële vragen

Algemeen Coronavirus

Een Noodloket Inkomen voor alle inwoners van Venray die zich zorgen maken over hun financiële positie vanwege het Coronavirus. Dat is een initiatief van de gemeente Venray, Match voor Vrijwilligers, Thuisadministratie Synthese, Platform Lage Inkomens Venray (PLIV) en Leergeld Venray. De samenwerkingspartners helpen inwoners met vragen en zorgen via www.venray.nl/noodloket-inkomen.

Het Noodloket Inkomen is ontstaan naar aanleiding van het eerder ingestelde Noodloket Ondernemers. Daaruit bleek dat ook veel niet-ondernemers zich zorgen maken over de gevolgen van het Coronavirus voor het inkomen. Denk aan alle regelingen rondom Corona, vragen rondom contracten of WW-rechten en hulp bij het aanvragen van een bijstandsuitkering, over de belasting of over betalingsachterstanden.

Formulier op de website
Inwoners die het formulier op de website van de gemeente Venray invullen, krijgen zo snel mogelijk antwoord. Dat antwoord wordt dan gegeven door een medewerker van een van de deelnemende instanties. Als het niet lukt met het formulier, dan is het ook mogelijk om op andere manieren contact op te nemen. Daarover staat alle informatie gebundeld op de website van het Noodloket Inkomen.

Vragen
Ondernemers met vragen kunnen uiteraard nog steeds terecht op www.venray.nl/noodloket-ondernemers.


Uit de krant