Afbeelding
Foto: Easyfairs Nederland

Evenementenhal sluit de deuren

Venray Coronavirus

Eigenaar Easyfairs Nederland volgt per direct de nieuwe maatregelen van de Nederlandse overheid op om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Dat betekent dat er in Evenementenhal Venray geen evenementen met meer dan 100 personen zullen plaatsvinden tot en met 31 maart 2020.

“Al voorafgaand aan deze nieuwe maatregelen zijn we als Easyfairs zeer verantwoord omgegaan met het coronavirus. Dat heeft ertoe geleid dat we gezien de onvermijdelijk en onvoorspelbaarheid van dit coronavirus de verantwoordelijkheid hebben genomen een aantal beurzen en events naar een later moment te verplaatsen. Daarbij staan de gezondheid en veiligheid van onze bezoekers, exposanten, partners en medewerkers altijd voorop”, zegt Jeroen van Hooff, CEO van Easyfairs Nederland.

De afgegeven maatregelen, donderdag vanuit de Nederlandse overheid, hebben grote impact op alle betrokkenen. Van Hooff: “Sinds het uitbreken van het coronavirus hebben wij de ontwikkelingen op de voet gevolgd. Er is altijd nauw contact geweest met de gespecialiseerde instanties, waaronder het RIVM, GGD en lokale autoriteiten. Nadat wij onze eigen verantwoordelijkheid hadden genomen, volgen wij ook vanzelfsprekend nu het advies van de overheid om alle bijeenkomsten met meer dan 100 personen die plaatsvinden tot en met 31 maart 2020 te annuleren en waar mogelijk te verplaatsen. Wij bekijken per event in samenspraak met onze partners de mogelijkheid tot verplaatsing.” Van Hooff: “Het mag duidelijk zijn dat dit besluit ingrijpende gevolgen heeft voor onze bezoekers, exposanten, leveranciers en onze eigen medewerkers. Maar dit is op dit moment de enige juiste beslissing. Wij voelen ons erg gesteund door het begrip en de betrokkenheid en loyaliteit van onze bezoekers, exposanten en leveranciers. Dat doet ons enorm goed.” Foto: Easyfairs Nederland.

Uit de krant