Logo peelenmaasvenray.nl
Comedia presenteert de klucht 'Ja ik wil, denk ik…'
Comedia presenteert de klucht 'Ja ik wil, denk ik…' (Foto: Persfoto)

Nieuwe klucht toneelclub Comedia Leunen

Onder leiding van regisseur Jeanne van Maarseveen brengt toneelvereniging Comedia Leunen deze maand de klucht 'Ja, ik wil denk ik...' op de planken.


Het is een zeer herkenbaar stuk dat zich afspeelt in en rondom de dokterspraktijk van Patricia van den Heuvel. Met financiële hulp van haar vader kan Patricia haar dokterspraktijk runnen en tevens verbouwen. Patricia is ongehuwd en met haar vriendin Janine zet ze vaak de bloemetjes buiten. Haar assistente Lucie houdt haar nog enigszins in het gareel. Na een avondje stappen gaat het flink mis en de vader van Patricia trekt zijn financiële steun in. Tante Frederique kan haar helpen, maar tegen welke prijs….

De toneelavonden vinden plaats in MFC De Baank in Leunen op de zaterdagen 21 en 28 maart vanaf 20.00 uur en op de zondagen 22 en 29 maart vanaf 19.00 uur. Kaarten reserveren kan via e-mail comedia.leunen@gmail.com. Telefonisch via 06-36111962 op de woensdagen voor de voorstellingen tussen 19.00 en 20.00 uur. Kaarten zijn ook te koop aan de kassa.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten