Comedia presenteert de klucht 'Ja ik wil, denk ik…'
Comedia presenteert de klucht 'Ja ik wil, denk ik…' Foto: Persfoto

Nieuwe klucht toneelclub Comedia Leunen

Algemeen

Onder leiding van regisseur Jeanne van Maarseveen brengt toneelvereniging Comedia Leunen deze maand de klucht 'Ja, ik wil denk ik...' op de planken.


Het is een zeer herkenbaar stuk dat zich afspeelt in en rondom de dokterspraktijk van Patricia van den Heuvel. Met financiële hulp van haar vader kan Patricia haar dokterspraktijk runnen en tevens verbouwen. Patricia is ongehuwd en met haar vriendin Janine zet ze vaak de bloemetjes buiten. Haar assistente Lucie houdt haar nog enigszins in het gareel. Na een avondje stappen gaat het flink mis en de vader van Patricia trekt zijn financiële steun in. Tante Frederique kan haar helpen, maar tegen welke prijs….

De toneelavonden vinden plaats in MFC De Baank in Leunen op de zaterdagen 21 en 28 maart vanaf 20.00 uur en op de zondagen 22 en 29 maart vanaf 19.00 uur. Kaarten reserveren kan via e-mail comedia.leunen@gmail.com. Telefonisch via 06-36111962 op de woensdagen voor de voorstellingen tussen 19.00 en 20.00 uur. Kaarten zijn ook te koop aan de kassa.

Uit de krant