Logo peelenmaasvenray.nl
Kim van Bussel scoorde zondag twee keer voor De Peelkorf.
Kim van Bussel scoorde zondag twee keer voor De Peelkorf. (Foto: Henk Lammen)

Nederlaag De Peelkorf, uitslagen overige sporten

In de hoofdklasse korfbal leed De Peelkorf een nederlaag tegen koploper Rooi. In sporthal De Wetteling werd het 17-22 voor de gasten uit St. Oedenrode.

In een aantrekkelijke eerste helft gaven beide partijen elkaar geen duimbreed toe. Vlak voor rust bracht Rachel van Meijel de thuisploeg met een fraai afstandsschot op voorsprong: 12-11. Na de thee liepen de Ysselsteynse korfbalsters verder uit door treffers van Linda en Lisa Verlijsdonk (14-12). De gasten toonden vervolgens veerkracht en bogen de achterstand om in een voordelige marge van vijf doelpunten: 15-20. In de slotfase kwamen De Peelkorf nog terug tot 17-20, maar besliste Rooi met twee treffers op rij het duel definitief. Foto Henk Lammen.

Andere uitslagen:

Korfbal
De Horst-Oranje Wit: 7-10
De Peelkorf-Rooi: 17-22
JES-SVOC'01: 6-19
Merselo-Arcades: 5-16

Volleybal
Vrouwen TFC-Set Up: 1-3
Vrouwen ActiveRooy-AV Flash: 2-3

Basketbal
BC Lieshout-Jumpers'76: 47-71

Tafeltennis
Alexandria'66-Red Stars: 5-5

Handbal
Vrouwen Manual-NOAV 2: 32-22
Mannen Manual-VIOS 2: 30-20

Zaalvoetbal
Lake Valley-'t Brokske:   4-3.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten