Kim van Bussel scoorde zondag twee keer voor De Peelkorf.
Kim van Bussel scoorde zondag twee keer voor De Peelkorf. Foto: Henk Lammen

Nederlaag De Peelkorf, uitslagen overige sporten

Algemeen

In de hoofdklasse korfbal leed De Peelkorf een nederlaag tegen koploper Rooi. In sporthal De Wetteling werd het 17-22 voor de gasten uit St. Oedenrode.

In een aantrekkelijke eerste helft gaven beide partijen elkaar geen duimbreed toe. Vlak voor rust bracht Rachel van Meijel de thuisploeg met een fraai afstandsschot op voorsprong: 12-11. Na de thee liepen de Ysselsteynse korfbalsters verder uit door treffers van Linda en Lisa Verlijsdonk (14-12). De gasten toonden vervolgens veerkracht en bogen de achterstand om in een voordelige marge van vijf doelpunten: 15-20. In de slotfase kwamen De Peelkorf nog terug tot 17-20, maar besliste Rooi met twee treffers op rij het duel definitief. Foto Henk Lammen.