Orkest Rooyal Venray.
Orkest Rooyal Venray. Persfoto

In The Mood met Rooyal

Algemeen

Orkest Rooyal Venray houdt in samenwerking met Musikverein Eintracht Wetten 1897 e.V. op zondag 19 april om 14.00 uur een concert in de Rabozaal van Schouwburg Venray.

De titel van het concert is In The Mood, een muzikale reis door 75 jaar vrijheid. Dit concert staat in het teken van 75 jaar vrijheid en verdraagzaamheid, maar ook in het teken van verbinding tussen landen, generaties, tussen oude en nieuwe Nederlanders. Ook Close Harmony Group Confetti en zangeres Lotte List gaan een bijdrage leveren aan deze muzikale reis.

De muzikale leiding en programmering van dit concert is in handen van Wim van Osch (Orkest Rooyal), Pip Verhofstad (Musiekverein Eintracht Wetten) en Kenny Jansen (Confetti). De regie is in handen van Henk Deters. Het muzikale programma leidt door 75 jaar swing, blaasmuziek, popmuziek en Nederlandstalige muziek. Enkele sprekers delen uit verschillende invalshoeken hun verhalen over vrijheid.

Het concert begint om 14.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via de theaterkassa (0478)530999 of via de website www.schouwburgvenray.nl. Tickets zijn ook verkrijgbaar via Orkest Rooyal.

Uit de krant