Vanwege de regenval werden veel voetbalwedstrijden zondag afgelast.
Vanwege de regenval werden veel voetbalwedstrijden zondag afgelast. Archieffoto

Opnieuw zege SV Venray, voetbaluitslagen

Venray pakte zondagmiddag in de eerste klasse D opnieuw drie punten. Dit keer in het uitduel met BSV Limburgia: 2-3.

De gasten kwamen voor de rust op voorsprong door een goal van Timo van de Voort. In de tweede helft schoot Stan Kersten Venray met twee doelpunten naar een veilig ogende 0-3 voorsprong, waarna  de thuisploeg in de slotfase terugkwam tot 2-3.  Venray hield echter stand en wist de drie belangrijke punten uit het vuur te slepen. In diezelfde klasse speelde hekkensluiter SSS'18 in Stein gelijk tegen De Ster: 1-1.

In de tweede klasse H won het in de onderste regionen van de ranglijst vertoevende Volharding het uitduel met Helvoirt: 1-2. Belangrijk, want door deze overwinning haakt de Vierlingsbeekse ploeg weer aan bij de middenmoot.

De voetbalsters van SSS'18 speelden in de eerste klasse met 2-2 gelijk tegen de nummer laatst op de ranglijst, FC Kunde.

Vanwege de regenval werden de overige wedstrijden van voetbalteams uit de regio Venray afgelast.