Logo peelenmaasvenray.nl
Prins Jeroen I en zijn adjudanten Wilco en Mark.
Prins Jeroen I en zijn adjudanten Wilco en Mark. (Foto Hoedemaekers Venray)

Jeroen Ewalts prins Piëlhaas Venray

Jeroen Ewalts is zaterdagavond tijdens de prinsenproclamatie in de Venrayse schouwburg uitgeroepen tot prins Jeroen I van vastelaovesvereniging De Piëlhaas in Venray. Prins Jeroen I koos als zijn adjudanten Wilco Postma en Mark Weijs. 

Jeroen Ewalts is geboren op 14 april 1977 in Venray en werkt als brandweerman in Nijmegen. Hij woont samen met de Venrayse Marianne Litjens. Zij werkt als opnamecoördinator bij Vincent van Gogh in Venray. Samen hebben ze drie dochters. Jeroen zet zich ook in voor de vrijwillige brandweer in Venray en houdt tevens van (outdoor)sporten. In 2013 maakte hij deel uit van het boerengezelschap van Rooj en daarna was hij jaren lid van de boerenbruiloftscommissie. 

Wilco Postma is 42 jaar, geboren in Doetinchem, maar al vele jaren woonachtig in Venray. Hij werkt bij de technische dienst van Vista Print en in zijn vrije tijd is ook hij lid van de vrijwillige brandweer in Venray. Hij is getrouwd met Maartje Postma – van den Hoogen uit Venray. Zij werkt als onderwijsadviseur bij BCO in Venlo. Samen hebben ze twee dochters 

Mark Weijs is 40 jaar en een geboren Venraynaar. Hij is werkzaam als bedrijfsleider bij Vera Venray. Hij is getrouwd met Judith Weijs-Wijdeven, die als officemanager bij Witron Engineering werkt. Zij hebben een zoon en een dochter. Mark zijn hobby's zijn tennis en hij is een actief lid van de kemissies KLF en Piëlhazekeutel live.

Hun leus:

Maandagavond op Peel en Maas TV en donderdag in nieuwsblad Peel en Maas een verslag met een interview met het nieuwe trio van Rooj. 

Later meer informatie. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten