Moeizame zege handbalsters; uitslagen overige sporten

De handbalsters van Manual blijven winnen in de tweede klasse. Zondag werd een moeizame zege behaald in de uitwedstrijd tegen Beekse Fusieclub 4: 18-20.

De door blessures gehavende gasten, Manual had slechts twee wisselspeelsters tot de beschikking, liepen voor rust uit naar een kleine marge van drie treffers: 6-9. Al na tien minuten viel ook Maaike Lipman in de eerste helft uit met een blessure, waardoor het aantal speelsters verder werd uitgedund. In een fysiek harde wedstrijd vergrootte Manual na rust het verschil tot vijf doelpunten, maar zag de thuisploeg in de slotminuten nog gevaarlijk dichtbij komen. De twee punten gingen uiteindelijk toch mee naar Venray. Ankie Billekens en Joy Jakobs (foto) waren met zeven treffers het meest schotvaardig bij Manual. Met 24 punten uit twaalf duels blijven de Venrayse handbalsters met de maximale score ongeslagen koploper. Archieffoto Peel en Maas.